فرماندار یزد :

عزیزالله سیفی دراین جلسه با بیان اینکه بعد از اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها یک فضای رقابتی بین خبازان درجهت بهبود کیفیت نان ایجاد شده است گفت: خبازی به عنوان یکی از مشاغل پر زحمت است که در جهت تأمین نان مردم تلاش می کنند و  باید دارای بالاترین کیفیت  باشد و از دیر باز به عنوان برکت ومورد احترام شناخته شده است که بعد از اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها با ایجاد رقابت دربین واحدهای تولیدی نان بعضی از مشکلات کیفیتی نان مرتفع شده است.

فرماندار با اشاره به نظارت مستمر از واحدهای خبازی شهرستان در جهت کاهش تخلفات افزود: با نظارت و بازدید های مستمر اعضای کمیسیون آرد و نان از نانوایی های سطح شهرستان با کسانی که با این محصول در جهت اهداف سودجویانه خود اقدام می کنند و از مسیر منحرف می سازند برخورد جدی شده وهیچ گونه مصلحت اندیشی نشده است و تعدادی از نانوایی های متخلف پلمپ و جریمه شده اند.

در ادامه محمد مهدی زارع رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت با تأکید به اینکه نان جزء اصلی ترین غذای جامعه و اقشار مختلف مردم می باشد و دارای اهمیت خاصی است تصریح کرد: باید با عرضه با کیفیت و بهداشتی نان از به هدر رفتن و ضایع شدن این نعمت خدادای جلوگیری کرد.

شاطر غرابی رئیس صنف خبازان نیز گفت: کیفیت بالای نان نقش اساسی بر سلامت مردم و اقتصاد ملی دارد و عدم کیفیت آن نه تنها باعث ضایع شدن و دور ریز آن می شود بلکه اثرات سوء تغذیه آن موجب بیماریهای مختلفی می شود که حائز اهمیت است.

در پایان این مراسم از اعضای کمیسیون آرد و نان با اهداء لوح سپاس تجلیل شد.